Protector Solar Mineral en Esprai SPF 50 de I+M

Protector solar dels peus al cap per a tota la família 50 spf

23,99 IVA inclòs

Descripció

Spray Protector solar natural amb filtres minerals SPF50Cura solar dels peus al cap apte per a tota la família. Sense filtres químics. 

Protecció eficaç dels raigs UVA / UVB sense blanquejament, efecte transparent!

  • Filtres minerals: òxid de zinc sense diòxid de titani
  • Ingredients ecològics i de Comerç Just
  • Filtre biològic d’Oli de Karanja
  • Fàcil aplicació amb absorció ràpida
  • Resisistent a l’aigua – waterproof
  • Respectuosa amb els esculls i els corals
  • Efecte antioxidant ambVitamina E i oli de jojoba
  • l’oli de girasol manté la hidratació natural i afavoreix la reafirmació

Què és un SPF?

El Factor de protecció Solar (SPF) indica quant temps més un protector solar augmenta la capacitat de defensa natural de la pell abans de cemar-se. Si una persona de pell clara es comença a posar vermella als 10 minuts al sol, si s’aplica una crema SPF15 augmentaria aquest temps 15 vegades.

SPF indica el període de temps que podem estar al sol sense cremades variant segons el tipus de pell.

La diferència entre un factor de protecció de 15 a un de 30 és d’un 3% i d’un de 30 a un de 50 és d’un 1%. Un SPF més alt no significa més protecció sinó més hores de protecció.

Els raigs solars i els seus efectes a la nostra pell

  • Rayos UVC. D’ona curta. Generalment, no penetren la capa d’ozó.
  • Rayos UVB. Ones més llargues. Arriben a la superfície cutània. Pot causar un bronzejat superficial, cemant i signes d’envelliment.
  • Rayos UVA. Ones encara més llargues. Penetren profundament a la superfície de la pell alliberant radiació lliure i causant canvis a l’ADN que poden provocar càncer de pell.

NATURAL – VEGÀ – 0% NANOPARTÍCULS – PROTECCIÓ SOLAR INVISIBLE 

 

Aplicació: Agitar bé abans d’usar. Pulveritzar generosament sobre la pell i estendre abans d’exposar-se al sol.

Per a una protecció solar òptima, repeteix l’aplicació a intervals regulars.

L’esprai solar mineral Sun Protect amb protecció SPF 50 és resistent a l’aigua, però la protecció ha de repetir-se després de cada estància a l’aigua.

Ingredients: Zinc Oxide (No-Nano), Coconut Alkanes, Helianthus Annuus Hybrid Oil* (Girasol*), Caprylic/ Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil* (Jojoba*), Pongamia Glabra Seed Oil (Karanja), Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Coco–Caprylate/Caprate, Polyhydroxystearic Acid, Diethyl Sebacate, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Tocopherol (Vitamina E), C18-21 Alkane, Helianthus Annuus Seed Wax,Helianthus Annuus Seed Oil* (Girasol).

* Agricultura ecològica certificada.

Glicerina d’origen vegetal.

Presentació: 100ml

      

Brand

I + M

“Intenta decidir por tu mateix el que és bo per a tu. Tu coneixes el teu cos.” Des de 2013, al retirar-se Inge, els activistes medioambientals Jörg von Kruse i Bernhard von Glasenapp han pres el timó per seguir impulsant I+M. Van volcar els seus esforços en els valors actuals: Comerç Just + Ecològico+ Vegà un enfoquament holístic que integrés l'ecologíi, la protecció dels animals i l'economia social.