Desodorant Roll-on Floral de I+M

Desodorant roll-on amb oli d’ametlles, vitamina E i aàoe vera, sense alumini ni alum.

12,45 IVA inclòs

Descripció

Els desodorants  I+M desodoritzen suau i eficaçment.

Protegeixen contra les olors no desitjades durant moltes hores sense perjudicar la funció reguladora de la suor de la pell.

 

Amb la seva fragància floral proporciona una protecció desodorant natural, sense alterar la funció reguladora de l asuor de la pell, gràcies a  la seva composició de Zinc, bicarbonat sòdic i Magnòlia.

La seva fórmula natural no només desodoritza eficaçment, sinó que també nodreix amb el preciós extracte de rosa silvestre. Una autèntica delicia per a la delicada pell de les aixelles.  Cuida la sensible pell de les aixelles amb oli d’Ametlles de Comerç Just. La vitamina E afavoreix la cicatrització de possibles ferides després de l’afaitada i l’Àoe Vera calma al mateix temps.

Naturalment eficaços!

Sense alumini ni alum. 

Per què fer servir un desodorant natural i sense alumini?

Els desodorants convencionals amb alumini o alum fan estrets i tanquen els porus de la suor. D’aquesta manera, suprimeixen la transpiració natural, que nega al cos el refredament necessari. Amb els  desodorants I+M, en crema, roll-on o spray, el propi sistema d’aire condicionat del cos pot seguir funcionant, només s’evita l’aparició d’olors corporals.

Val la pena canviar: al canviar d’un desodorant convencional a un natural, és possible que al principi experimentis un augment de la transpiració. Però no et preocupis: això es regularà de forma natural així que els porus de la suor s’hagin acostumat a la seva llibertat recuperada. Alehores l’agradable sensació a la teva pell et recompensarà per realitzar el canvi.

Aplicació: Aplicar a les aixelles netes sempre que ho creguis necessari

Ingredients: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE* (ALOE VERA*), PENTYLENE GLYCOL, ZINC RICINOLEATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL* (ALMENDRA*), OLEA EUROPAEA FRUIT OIL* (OLIVA*), TAPIOCA STARCH*, SODIUM BICARBONATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (MANTECA DE KARITÉ), ROSA CANINA FLOWER EXTRACT* (ROSA MOSQUETA*), MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT (MAGNOLIA), XANTHAN GUM, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALCOHOL*, TOCOPHEROL (VITAMINA E), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* (GIRASOL*), PARFUM**, CITRUS LIMON PEEL OIL**, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL**, SANTALUM ALBUM OIL**, VANILLIN**, BENZYL SALICYLATE**, CITRAL**, CITRONELLOL**, GERANIOL**, GERANYL ACETATE**, LIMONENE**, LINALOOL**, LINALYL ACETATE**, PINENE**, TERPINEOL**

* Procedent d’agricultura ecològica

** d’olis essencials naturals

Presentació: 50ml

                 

Brand

I + M

“Intenta decidir por tu mateix el que és bo per a tu. Tu coneixes el teu cos.” Des de 2013, al retirar-se Inge, els activistes medioambientals Jörg von Kruse i Bernhard von Glasenapp han pres el timó per seguir impulsant I+M. Van volcar els seus esforços en els valors actuals: Comerç Just + Ecològico+ Vegà un enfoquament holístic que integrés l'ecologíi, la protecció dels animals i l'economia social.