Bàlsam de Llavis Viola & Kokum de Soul tree

Bàlsam labial hidratant amb mantega de kokum i viola

8,99 IVA inclòs

Descripció

Bàlsam labial formulat amb extractes frescos de Viola que calmen la sequedat i els llavis esquerdats.

Tractament nutritiu per restaurar la hidratació en llavis secs.

Bàlsam labial amb mantega clarificada per hidratar i il·luminar que juntament amb la mantega de Kokum i set olis ecològics converteixen aquest bàlsam en una perfecta cura labial per mantenir els llavis suaus i elàstics i evitar la seva sequedat.

100% Natural

Aplicació: Aplicar als llavis sempre que sigui necessari

Ingrediente: Cera alba (beeswax), Isoamyl laurate, Ricinuscommunis (castor) seed oil*, Helianthus annus (sunflower) seed oil*, Sorbitanolivate, Olea europaea (olive) fruit oil*, Butyrum (clarified butter), Cocos nucifera (coconut) oil*, Prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, Prunus amygdalusdulcis (almond) oil*, Vitis vinifera (grapeseed) oil,Copernicia cerifera (carnuba) cera,Viola odorata (neelpushp) extract, Garcinia indica (kokum) seed butter, Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Tocopherol, Vanilla plantifolia fruit oil,Lavandula officinalis flower oil, Linalool**, Coumarin**, Geraniol**, Limonene**, Citronellol**CI77742, CI 77891, CI 77492,

*De cultius ecològics. **D’olis essencials.

Presentació: 3,5 gr

    

 

Brand

SOUL TREE

L'origen de SOUL TREE comença en un viatge que va fer el seu fundador Vishal Bhandari, als Himalaya als anys noranta. Va estar vivint en ONG's locals i comunitats de grangers que practicaven l'agricultura ecològica i li van confiar els mercats per donar-li sortida a les plantes que ells cultivaven. Va veure la possibilitat d'una font d'ingressos justa i sostenible per aquells grups de persones. Cuidar i ressaltar la bellesa natural de les persones a base de productes que siguin innocus i beneficiosos per la salut sense prometre transformacions miraculoses. És la filosofía de SOUL TREE.